نکات انتخاب سیستم عامل لپ تاپ

نکات انتخاب سیستم عامل لپ تاپ

ساخت وبلاگ

امکانات وب

نکات انتخاب سیستم عامل لپ تاپ

این روز ها، لپ تاپ ها از نیاز اولیه هر کسی محسوب می شوند و به دلیل سبکی، راحتی در جا به جایی و کوچک بودن به نسبت کامپیوتر های خانگی، بهترین ابزار برای انجام کار، مطالعه و یا بازی محسوب می شوند. در خانه، سفر، محیط کار و یا کلاس درس، لپ تاپ ها حضوری پررنگ و البته پرکاربرد دارند و با وجود سایز کوچک و سبکی، چیزی از قدرت پردازش آن ها کاسته نشده و می توانند محاسبات و کار های پیچیده را همانند یک کامپیوتر خانگی قوی، انجام دهند.

سیستم عامل چیست؟ 

سیستم عامل نرم افزاری است که به کاربر اجازه می دهد تا نرم افزار های دیگر را بر بستر خود نصب کند و با وجود دریایی نامتناهی از لپ تاپ های موجود در بازار، حتی اگر بدانید دقیقا چه دستگاهی با چه مشخصاتی را می خواهید، پیدا کردن لپ تاپ مد نظرتان می تواند کار دشواری باشد. اگر قصد خرید اولین لپ تاپ خود را داشته باشید و یا صرفا بخواهید دستگاه قدیمی خود را تعویض کرده و ارتقا دهید، اولین مرحله انتخاب سیستم عامل مناسب است که در ادامه شما را راهنمایی خواهیم کرد.

انتخاب سیستم عامل مناسب 

بسته به این که چه نرم افزار هایی نیاز دارید و یا با کدام سیستم عامل احساس راحتی بیشتری می کنید، انتخاب شما تغییر می کند. به طور کلی چهار سیستم عامل اصلی وجود دارند که عبارتند از ویندوز، مک او اس، کروم او اس و لینوکس.

ویندوز Windows 

پرکاربرد ترین سیستم عامل در دنیای تکنولوژی، ویندوز می باشد. اگر به نرم افزار های مایکروسافت آفیس (Office) مانند Word, Excel, Powerpoint … نیاز دارید، ویندوز بهترین گزینه برای شماست. همچنین، لپتاپ های بیشتری در بازار ویندوز را بطور پیشفرض نصب شده دارند. البته لازم به ذکر است به دلیل فراوانی استفاده از این سیستم عامل در دنیا، نسبت به حملات سایبری و ویروس ها آسیب پذیرتر می باشد؛ هرچند Windows defender بر روی ویندوز 10 تا حد زیادی جلوی این تهدیدات را می گیرد و همچنین می توان با نصب آنتی ویروس مناسب، امنیت ویندوز را بالاتر نیز برد.

مک اوس macOS 

اگر از طرفداران شرکت اپل باشید یا با آن آشنایی داشته باشید حتما نام مک به گوشتان خورده. لپ تاپ های اپل یا مک بوک ها از سیستم عامل مک استفاده می کنند. این سیستم عامل نسبت به ویندوز پیچیده کمتری دارد و کار با آن آسان تر است. اگر از دیگر محصولات اپل مانند ایفون و یا آیپد استفاده می کنید این سیستم عامل کار را برای شما بسیار آسان می کند زیرا محصولات اپل به طور اختصاصی و با ظرافت خاصی طراحی شده اند تا ارتباط آن ها با یکدیگر آسان شود؛ که در نتیجه قیمت بالاتری دارند و درکل محصولات اپل هیچگاه جزو ارزان ها نبوده اند. همچنین، مک او اس امنیت بسیار بالایی دارد چرا که از ابتدا با هدف امنیت بیشتر این سیستم عامل را ساخته اند. لازم به ذکر است که محصولات اپل در ایران دارای محدودیت هایی هستند که ممکن است کار را برای کاربران ایرانی یک مقدار سخت کند. 

لینوکس Linux 

اگر با نبود نرم افزار هایی نظیر مایکروسافت آفیس مشکلی ندارید و آماده ی تجربه ی جدید و کمی یادگیری هستید، لینوکس می تواند گزینه ی خوبی باشد. به دلیل کد باز بودن این سیستم عامل، به روش های مختلف و بیشتری قابل شخصی سازی است و همچنین هزینه ی کمتری دارد. در نظر داشته باشید که برای کار با این سیستم عامل باید ابتدا کار با آن را یاد بگیرید.

https://panasonic-agency.niloblog.com/p/6/%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%88%D9%84-Full.html

کروم او اس chromeOS 

کروم او اس در لپ تاپ کروم بوک استفاده می شود که بسیار ارزان هستند و اگر نیاز به برنامه های سنگین و پیچیده ندارید انتخاب به صرفه و مناسبی می تواند برای شما باشد. این سیستم عامل نرم افزار های مایکروسافت آفیس را اجرا نمی کند ولی جایگزین های قابل قبولی دارد مانند google docs به جای word.

بسته به میزان بودجه ی شما و نیاز شما از یک لپ تاپ، سیستم عامل مورد نیاز شما تفاوت پیدا می کند و امیدواریم این مطلب در راستای انتخاب یک سیستم عامل مناسب، مفید واقع شده باشد.

نمایندگی پاناسونیک ...
ما را در سایت نمایندگی پاناسونیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوران دخت خدابخش بازدید : 182 تاريخ : چهارشنبه 18 اسفند 1400 ساعت: 20:58

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :